Koťátka nám rostou a my se budeme snažit přidat sem občas nějaké nové informace o nich a fotografie. Bylo by hezké mít tu obrázek každého koťátka zvlášť, ale zkuste si to - žádná legrace. Když se budete nejvíc snažit, ti malí chlupáči to ocení také svojí snahou, ale Vás s foťákem v ruce ta jejich snaha určitě nepotěší. Zkrátka je to boj. Nejhezčí jsou stejně naživo.


    Tady je máte ve věku 23 dní. Váží v průměru kolem 340 gramů a už začínají cestovat po bytě a zajímat se o misky s krmením. Samozřejmě nedostanou nic dospěláckého a mlíčko od maminy budou sát ještě dost dlouho.

    Konečně nás začínají bavit nějakým pohybem a zkoušejí na sobě první vzájemné souboje. Jenže nožičky mají ještě stále nejisté. Přesto Vás vydrží pronásledovat po pokoji i dlouhé minuty. Když náhodou ztratí orientaci, stačí zapištět a mamina si pro ně dojde.

    Tak takhle nějak spí. Zkuste si tipnout, kolik jich tam je :-). Vpravo mají svoji "rodnou krabici" a vlevo krásný kočičí pelíšek, přesto se cpou do prostoru mezi tím. Prostě mají svojí hlavu. Když potom takové velké klubíčko chlupů pohladíte, začnou z něho vykukovat zvědavé hlavičky a za okamžik začnou ti drobečci lézt přes sebe a s jemným mňoukáním se pohrnou k Vám. Zatím se jim dá ještě uniknout, ale za pár dní by Vás pronásledovali po celém bytě. To je potom potřeba neustále koukat pod nohy.